Close

Velkommen til det nye idworks.dk


idworks har fået nyt website

Så er vores nye hjemmeside i luften. Den har været undervejs et stykke tid, så det er med stor fornøjelse at vi byder velkommen indenfor til det nye idworks.dk.

Da vi skulle designe vores nye hjemmeside, valgte vi at fokusere på de to ting som de fleste besøgende er på udkig efter, nemlig hvem vi er, og hvad vi laver. Derfor blev det ret hurtigt besluttet at vores nye site skulle have et stort fokus på cases, at der skulle skæres ned på lange tekster, og så skulle den besøgende få en fornemmelse af hvem vi er, som personer. Det sidste førte til en timelapse video på forsiden, som giver et anderledes og uformelt indblik i dagligdagen på idworks. Og i stedet for de sædvanlige kedelige portrætfotos, har vi alle stillet op til et uformelt gruppefoto inde på tegnestuen.

Den teknologiske udvikling går som bekendt lynhurtigt, og derfor har vi også valgt at udnytte nogle af de muligheder, det giver os for at præsentere vores arbejde på en visuelt spændende måde. Selvom vi primært har fokuseret på at designe siden, så den ser godt ud i en moderne browser, så har vi også sikret os at den kan vises på både tablets og smartphones. For at spare på båndbredden, har vi dog valgt ikke at vise video’en på forsiden på de mobile platforme, så vi anbefaler på det kraftigste at man besøger sitet med en nyere browser på sin computer for at få den bedste oplevelse. Selvom vi har arbejdet hårdt på at eliminere fejl, så kan der jo altid opstå noget uventet. Derfor ville vi være glade for en tilbagemelding, hvis du støder på noget som ser forkert ud.

Vi håber at I synes om resultatet, og vi tager gerne imod både ris og ros.

2 comments on “Velkommen til det nye idworks.dk

  1. preloaded vps says:

    Want to learn more about SEO software? http://bit.ly/1hW8iRn
    preloaded vps http://www.webtrafficsoftware.info

    1. Idworks says:

      Thanks for the tip. We are working on the SEO :)

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HOVEDERNE PÅ BLOGGEN

Velkommen til idworkernes kreative åndehul, hvor vi viser, hvad der undrer og inspirerer os.

Her er det resultatorienterede afløst af forundring, frihjul og flæskeroulade. Hvis du vil se vores designløsninger, må du besøge idworks.dk – her på bloggen kan du lære hovederne bag løsningerne lidt bedre at kende.