Close

Pick up Hey

8fb403fd-5e49-4c37-a699-255db0c002f3

Hvert år afholdes Pick Me Up i Somerset House i London. Pick Me Up er en udstilling, der præsenterer, hvad der rører sig inden for illustration lige nu. Dygtige illustratorer fra hele verden viser deres bedste arbejde frem. Jeg har været på udstillingen to gange tidligere og er begge gange gået derfra både imponeret og inspireret. I år har jeg desværre ikke set udstilingen, men så er det jo heldigt, at man kan følge med på nettet…

Designbureauet Hey fra Barcelona er i år blandt Pick Me Up’s udstillere. Hey formår at ramme trenden med flad grafik rigtig godt og samtidig har deres arbejde en lækkerhed over sig, som minder mig om den grafiske modernisme.

Jeg er begyndt at følge dem på instragram, og det er en fornøjelse! De lægger hver dag en ny illustration op af enten et kendt menneske eller karakter. Nedenfor kan du se nogen af deres instagrambilleder.

 

hey

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HOVEDERNE PÅ BLOGGEN

Velkommen til idworkernes kreative åndehul, hvor vi viser, hvad der undrer og inspirerer os.

Her er det resultatorienterede afløst af forundring, frihjul og flæskeroulade. Hvis du vil se vores designløsninger, må du besøge idworks.dk – her på bloggen kan du lære hovederne bag løsningerne lidt bedre at kende.